Thursday, December 16, 2010

peh! alaska tu.

Lama x update blog, kenapa?

yang aku jawab:

i ade komitmen lain selain dari membeku membatu bercerita tentang mimpi dan fantasi di alam maya, I masih lagi kat Alaska ni, nnti ade masa I uploadla gambar untuk u tengok sambil2 layan cerita korea.. gambar I dengan anak-anak penguin, bkn cute pn anak penguin ni, kiut lagi anak itik kuning kat kampong i. lagi satu, untuk pengetahuan u, jari I hampir reput kena frostbite, tapi nasib baik sempat diselamatkan. Jari manis ok, kalo jari tengah I x kisah pon. By the way, nanti I cerita lagi, I tengah busy mandikan singa laut ni…

Yang sebenarnya:

Aku kat kampong, selamat tinggal internet, selamat tinggal facebook, goodbye blog, Alaska belakang parang! jgnkan Alaska, nk ke pekan pn aku da berdebar, maklumla poket kosong, balik kampong duk rilek-rilek, duk diam-diam. nasib baik bukak tudung saji makanan dah tersedia. Bgn tengahari tersengih2 buka periuk, malam hari layan main PES, maaf la ayah, soryla mak. Bukan anakanda x bersifat ringan tulang membantu apa yang patut, cumenya anakanda nak nikmati nikmat bermalasan di rumah. Kosongkan fikiran, kosongkan minda sebelum berangkat kembali ke kolej nanti.

5 comments:

Zie said...

haha..diriku di jepun..dengan teknologi bagai *erk,x setaraf jepun pon agaknye

diriku jua akan terbang ke dungun esok..vah vah vah..i'm impatiently looking at the watch to see how fast each minute moves..

Hanisah Safian said...

hahahahahhaha sampai alaska bagai!

selamat bercuti cuti bersenang lenang bermalas malas berrilex rilex di rumah!! :D

nurul izzah aziz said...

selamat yeng selamat :)

wdj owner said...

alaska? cehh..gi check kedai kat highway tepi umoh mu dulu tuh

chah~ said...

hahaha. oyak lah white sand. jom KFC. haha