Friday, June 12, 2009

Awek Jual Jagung...


............. nampak cam bes.............

Kepala aku dah naik panas.. badan dh mula belengas....stat lepas semayang jumaat bawak ke petang, duk menyelam baju bundle.. hari ni hasil tangkapan bleh tahan la... baju sonic youth.... tiba-tiba rasa nak makn jagung bakar... aku singgah sebuah bangsal jual jgung kat tepi jalan pantai... nmpak manis jagungnnya.. semanis penjual... mau saja aku beli dengan awek penjual 2 sekali......

aku pinjam marlboro member aku kat sebelah.. x kan nk isap saat depan awek.. xstylo la.. nnti dipandang xmnis plak... bau asap pun dah lain... "emm.. nampak manis jagung ni", cubaan aku nk msuk jarum.. member kat sebelah x pandai lansung nk backup, buat2 la busy skit.. ni x.. tersengih2 mcm mat indon baru dapat gaji..." pandai abang tgk jagung, tgk je dah tau manis ke x"... aduh... awek ni... bergegar buah pinggng aku... serba serbi manis lah pd awek ni, jagung nmpak manis, muka manis, bahsa pun manis dan erotis... tp satu je hampeh.. air oren rasa macm gampang, x heranla sebab yg tukang buat pun mak die.. mak die x manis..

"nak berapa batang bang"... eh awek ni... ni yang buat aku berdebar ni.. ''emm bagi abang 2 batang cukup''.. ''xkan 2 je, x cukup bang.. bes jagung ni''... aku dari td lagi cair.. ''kalo macm 2 bagi jela abang 4 batng''... x pela.. kire investment... dgn pembelian 4 batang jgng mane tau hari ni hari bertuah aku... tersenyum2 awek 2 letak jagung dalam plastik.. nmpak macm ade can.. ''nah bang.. sume skali 8 ringgit''... nk nampak stylo punya pasal aku hulur duit note 50.... 50 terakhir yang aku ade, dh naik putik sawo duit 2 aku selit kat celah dompet.. simpanan disaat2 genting.. tp hari ni terbarai jugak... "x de duit kecik bang?''.. hah, aku pe lg, ni punch line yg aku tunggu2 ni... duit kecik xde, nmbor tepon adalah.... awek 2 tersengih2 je tgk aku...



(*****************)


mama.mama!..... terdengar suara budak kecik dari belakang bngsal, anak sapa plak yg sesat ni?? potong betul... mama mama... nak jagung................

muka aku dah stat merah membiru tahap lebam... stylo dah terbarai bertarabur ntah kemana... member aku awal2 lagi dah lesap.. mangkuk betul... deras2 aku ambik 4 batang jagung td.. trus blah....

Baru aku sadar, bini orang rupanye awek tadi.. siap ade ank lagi.....

mangkuk betul... jagung 2 separuh je aku makn.. selebihnya aku campak dalam laut.. manis ko! TAWAR NAK MAMPUS!!...nampak je manis... habis 8 ringgt........ penipu!...

3 comments:

zuLL said...

gua dah cover cite lu ni

panggil aku shEh said...

siot la korg..

member ko tu xlen xbukan ar tu
zull=roy r tu!

*kire-tak-pandai-lg-tgk-pmpuan*

~piNkylixiOuz~ said...

oit..
nok makang jagung??
meh koler berang nih..
aku belanjer..makang jew byk aner mu nok..
huhuhu...