Sunday, June 7, 2009

mungkinkah impian aku terlaksana...

ini bukan angan2... ini bukan cakap2 kosong.. orng kg aku sume dah tau.. anak tuk penghulu dh mula jeles.. awek2 dh stat buat miscol.. mak cik2 dah mula bawak cerita kehulu kehilir... tiba-tiba rating aku di kawasan kejiranan mencanak-canak naik... ni sume sebab janji2 bapak aku... beliau tanpa segan silu mewarwarkan bakal membelikn aku sebuah superbike... aku cuma tersengih, bukan kerana x percaya.. cume terkejut.. bia benar.. pendapatan perkapita family aku cukup2 untk bli beras je.. mane bapak aku cekup duit ni!.. nk kate bapak aku melakukan aktiviti jenayah seperti merompak mat2 indon x mngkin.. tp x kisahlah..............


ha! macamni la muto superbike yg bapak aku janji nk beli...
mesti stylo thap bionok ni naik muto ni...

11 comments:

A d'Z said...

weh! bile mau datang? dinie dh datang...

zanetti_be said...

nipu natam nie.saing aku nak beli R1.aku tgk baru nie kat kb mall.aku tgk moto R1 lagi daripada awek yang melintas.pastue ade pulok lamboghini parking tepi R1 tuh.mmg tok tgk doh laa kot pompuan2 lain.moto n kete tue jd tumpuan mata.

chah~ said...

haha.. stylo2.. tapi berita tu x pnah smpai ke telinga ku pn... mungkin lepas ni ak akn stat miskol kamu.. wahhahahaha~

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

hohooo..bersyukurlah!
lalallaaa...


merempit lalu la..

ngeeeheheheeee..

;D

dnieAlias said...

aku tengok berat mutor dari mu yeng...hahahaaaa

zuLL said...

perlukah aku katakan? dimanakah kamu bedil itu motor? aku tgk mg naik TAQ je

chah~ said...

kamu di tAG... sila ke blog ak.. hehehe

panggil aku shEh said...

ah.. tipu sumer tu!!

Hampasnyior said...

jack: sory weh, aku tgh kumpul duit ni.. nnti aku smpai r.. x soh kire ngan dinie.. dinie x stylo..hahaha

palie: lie... muto tanpa awek umpama lembu tanpa tali...(mane kaitan ntah)

chah: x sampai sbb kg mg x stylo..hahaha

tieha: merempit!! oh tidak..

dinie: tgk mata kasr memng berat muto.. tgk pakai mata hati r..

roy: aku pakai plat sama...

chah: lain kali bleh?

sheh: tergamak ko sheh buat tuduhan melulu.. bapak aku dh byr down payment kat court mammot.. nnti la...hehe

~piNkylixiOuz~ said...

owh..
bijop r..
haish!mu tggu la kekg nasib mu baek ader minah 'jhgkmtpf' BUZZ mu plop kat YM..
hahaha..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

hohooo...


;S