Friday, June 5, 2009

pejam celik aku ada lagi.


dalam kepala aku sekarang..
daki gunung..
stat hobi baru..
tunggu..UPU!
bukak kilang cekedis..
kumpul duit..
jadi stylo..
cari awek..
kahkahkahkah....


lame x update blog.. mlm ni ntah mengapa terbuka hidayah nk update blog..
patut la 2 3 malam ni asyik mimpi mkn tempe tepi longkang besar.. rupenye petanda aku dah lama x update blog.. bkan sebab aku mls maupun kekeringan idea, cuma jari jemari ini yg gagal bertindak seperti yang aku nk.. asyik memberontak tiap kali nk update blog..

memang jahanam... port tempat berboling dh xde, ni sume salah mat indon.. buat kerja pikir nk cepat.. sekarng tgk.. habis satu stadium runtuh.. aku dengar crite setadium 2 runtuh sebab dh disantet secara sistematik oleh mat2 indon.. memang dajjal.. sekarng aku terpaksa beralih mencari hobi lain.. aku dh stat kumpul setem, ingat nk kumpul jubin, tapi cam susah plak. skarng ni dh ade 2 keping setem dlm koleksi aku.. insyaallah menjelang akhir zaman penuh la koleksi setem aku..

2 3 hari lepas.. member aku mesej ajak berdaki gunung, dh lame x daki gunug.. setahun lepas gunung tebu... letih nak mampus.. tp kali ni aku dh bersedia, mental maupun fizikal... aku dh ready stok rokok sebagai bekalan tenaga untk sepanjng tempoh sesi pendakian... aku jamin..kejadian aku letih sampai tertido atas batu dan nyaris2 dihanyut arus sungai x kan berulang lagi...

8 comments:

zuLL said...

atas sebab matindon!!!!!

~piNkylixiOuz~ said...

owh..kite tak leh salahkan sesiapa..
perkara yang dah nak jadi..
hehe..
tul dop?
jom..p chemerong.
harap sangat seronok!

zanetti_be said...

gi daki ke.aku takde msg pun.takpo tokgi jugok kot.
stadium runtuh sebab mu sokmo bt masuk bola boling dlm longkang,hentakan bola tersebut menganggu frekuensi struktur tiang bumbung stadium,mengikut fizik aku yang agak baik laa masa spm dulu.hahaha

panggil aku shEh said...

makan tepi longkang besar kire dpt
idayah update blog ke? wahhh!!

izzah aziz said...

owh
nk mdaki gunung cemerong 2 ker?
hati2
batu2 sgguh licin kt sane
neway,disane xdbenarkan merokok
nnt siren bbunyi
ninonino
MEROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN!!!

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

hohohooo..stuju ngn izzah!!!

eheheeee....

slmt la ye..

oh.mencari awek..???

*bulat mate....*

Hampasnyior said...

roy: mari2 sama2 boikot gudang garam

jaa: sgt8 seronak, tp letih nk mampus

palie: aku strike lie.. tp mengikut ilmu alam aku, ni sume slh mat indon.. campuran abu gudang garam dan simen melemahkn struktur asas pd tiang seri stadium..

sheh: 2 kalo tempe tp kalo mimpi mkn kuih lain.. 2 tanda nk pergi..

izzah: sape yg xbenarkan? renjer hutan?

tieha: hehehee... tgh usha awek, mntak2 ade yg terjerat..

chah~ said...

wuhuu.. sahabat lama gua pun berblog...